22 de nov. 2011

Crònica de la cursa de Sant Vicenç dels Horts

L´Equip CEM El Papiol està creixent. S´està fent gran en quant a nombre de participants, i gran pels resultats que s´estan obtenint a les curses. Des del CEM us felicitem i agraïm que això, sigui així.
Ha estat una cursa especial per dues raons; la primera perquè hem estrenat samarreta i la segona perquè hem sigut el club amb més representació, en total vint corredors i corredores.
Particularment la nostra samarreta m´ha agradat molt; té un bon disseny i crida l´atenció; ha estat molt satisfactori veure com hi havia tants companys i amics del teu centre esportiu durant l´escalfament i que quan ens creuavem, al menys jo tenia una certa sensació d´orgull.
En una cursa amb 700 participants, hem “col·locat” vuit corredors entre els 100 primers; o sigui que comença a haver-hi nivell…poca broma!!
A més, dos corredores i un corredor, s´estrenaven en un 10k urbà i amb bons resultats per cert; la Núria Ferrer, la Iolanda Cerón i el Jordi Garrido, enhorabona pel bon debut i els animem a seguir entre nosaltres.
El recorregut i el perfil de la prova no ha permès fer bones marques. Quan no ha estat una pujada ha estat una baixada, si no una curva, una rodona o passos de vianants elevats, la questió és que amb aquestes característiques és difícil agafar ritme. Tot i així, ha estat divertida i força animada; és bo que cada competi tingui trets particulars i per tant hem de ser nosaltres els que ens hem d´adaptar, mitjançant l´entrenament, en aquestes diferències. No podem millorar temps en totes!!!
L´organització en general ha estat molt bé, amb tots els serveis que considero importants, disponibles. Bo també, el control dels carrers, la puntualitat, el lliurament de pitrals i la qualitat de la samarreta de màniga llarga. Dos detalls de bona atenció i servei: una errada en les meves dades personals que la van resoldre eficientment; i l´altre, el lliurament de premis que s´ha fet pocs minuts després de la finalització de la cursa i una ceremònia ràpida  i sense excès de protagonisme per part de l´ajuntament.
La predicció meteorològica ens pintava un dia negre i passat per aigua, hem tingut bona temperatura i sol. Fins i tot això, ens ha sortit bé.
Com sempre podeu consultar els resultats a championchip.cat o al nostre tauler informatiu al CEM.
AVIAT MÉS NOVETATS!!
Fins a la pròxima amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada