2 d’abr. 2012

1r Open Raid CEM El Papiol

El passat dissabte 31 de març es va disputar el 1r Open Raid CEM El Papiol en benefici d’Intermón Oxfam.  La meteorologia esplèndida va acompanyar tot el matí permetent als 80 raiders gaudir d’unes condicions magnífiques. 
A les 9:30h el brífing servia per acabar de perfilar l’estratègia dels equips i aclarir els dubtes sobre el funcionament i desenvolupament de la prova.
A les 10h arrancava el raid amb una prova sorpresa per posteriorment iniciar l’orientació urbana, primer moment on es posava a prova la capacitat d’orientació dels raiders.  Un petit descans físic realitzant les proves de tennis i pàdel servia per recuperar forces per iniciar el trekking orientació, tot passant pel circuit de les escletxes amb l’escalada, el ràpel i l’espelo.  Tot seguit la prova de natació posava a prova la musculatura que ja començava a estar fatigada.  El tir amb arc, i els circuits d’habilitat (pedals, xanques, tàndem i bitlles) i el d’equilibri amb el llançament de btt, servien de preludi a la secció de btt-o.  A les 14h tancament de meta, i ja fora de temps les proves sorpreses.
4h hores intenses de treball en equip, aventura, estratègia, orientació, esport i natura van servir per oferir una primera presa de contacte tan per l’organització com pels raiders amb aquest esport.  Després de l’èxit d’aquesta prova pilot i d’haver adquirit l’experiència necessària, treballarem per poder organitzar l’any vinent un raid obert per a tothom.
Aprofitem per felicitar als raiders locals, Marc Coll, Jordi Garrido, Quim Duran, Joan Casadesus i Julio Laffaure, que es van atrevir a aventurar-se, i pels seus bons resultats, sobretot els 2 darrers aconseguit el primer lloc en la classificació.
També aprofitem per agrair la implicació de tots els col·laboradors i entitats com el Club d’Arquers de Papiol, la Secció de Muntanya del GEP i els Estalladors de Torrelles, així com els suports de les institucions, que sense tots ells hagués estat impossible organitzar el raid.
Gràcies a tots per la vostra participació!!! i a entrenar per l’any vinent…amb noves proves, nous circuits i proves sorpreses...i moltes aventures més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada