12 de juny 2012

Cursa el Diable de Martorell







Els primers 6 km de córrer van ser molt ràpids, el terreny era gairebé pla ( excepte una pujada i la seva baixada d'un km fins al pont del diable ) i recta final per fer la transició a la bici.

Aquí començaven 22 km de Btt, els 5 km primers plans i els 5 o 6 següents d'una pujada molt forta, amb camins amb molta pedra on tenies que posar el peu en algun moment al terra per acumulació de gent i desnivell.

Sobre el km 11 o 12 baixada de vertigen, perillosa i molt tècnica per trialeres i corriols ( per matar-s´hi ). Jo deixava passar a tots el que havia avançat a la pujada que baixaven com a boixos. A partir de mes o menys el km 15 o 16 tornem a pujar un parell o tres de km i tornem a baixar com a boixos fins a la carretera antiga de Martorell i els últims 2 km plans fins al punt de trobada on tornaven a fer la transició a córrer.
Uns amb mes o menys tècnica ens vam treure els complements i ens vam posar les bambes per fer els últims 2,700 km corrent.

Amb les cames encara pensant que pedalejaven, mica a mica vam fer els 500 primers metres amb cura per que venia una forta pujada, i desprès tot pla, amb una ritmet suau i constant per fer una volteta plana i tornar a baixar i encetar la recta final fins a la desitjada meta.

Per mi va estar força be i per ser la meva duatló m'ho vaig passar molt bé i gracies els consell del Quim i del Lluis vaig acabar sencer.
Per Jordi Garrido


Moltes felicitats als participants!!!no deixeu de veure aquest video on trobem al Jordi Garrido!!!


http://www.youtube.com/watch?v=v5qtHQJukec&feature=player_embedded&noredirect=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada