21 de set. 2012

Ja tenim aquí el 2n Raid d’Aventura CEM El Papiol!!!


Benvolguts/es raiders,


Ja tenim aquí el 2n Raid d’Aventura CEM El Papiol!!!  Amb noves proves, nous circuits, novetats, sorpreses…i 2 categories (open i aventura)…perquè cada equip pugui triar el seu grau d’exigència.

L’objectiu del raid és promocionar aquest esport tot fomentant-ne els principals valors: treball en equip, estratègia, orientació, aventura i natura. 

L’organització i funcionament del raid està dissenyat perquè tothom hi pugui participar independentment del nivell de cadascú, atès que cada equip podrà decidir a quines proves participa de forma que es podrà adaptar a les característiques de cadascú.

Les inscripcions s’obren l’1 d’octubre, adjunt teniu més informació.  Properament al web http://www.cempapiol.cat/raid-del-cem-2 hi trobareu més informació.

Els membres de l’Equip CEM i/o usuaris del CEM El Papiol podreu inscriure’us una setmana abans (a partir del proper dilluns 24 de setembre) per tal de poder-vos assegurar la plaça.

Recordeu que les places són limitades per ordre d’inscripció.

Si coneixeu gent o vosaltres mateixos esteu interessats en participar en l’equip organitzatiu, podeu comentar-m’ho en aquest mateix email.

Moltes gràcies a tots/es i esperem veure’us el 28 d’octubre!!!

Salutacions!!
Salut-esport-natura i aventura.

Equip CEM.




Més info a:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada