30 d’oct. 2012

Crònica Supermotard de Vic 21 d'Octubre del 2012

Joan Lopez domina de principi a fi al Supermotard del circuit d'Osona a Vic, prova puntuable per el Campionat de Catalunya.

Ja durant els entrenaments lliures de dissabte es va mostrar superior i la sensació de la jornada va ser molt positiva.

En un Diumenge marcat per la inestabilitat meteorològica es comença a rodar amb pneumàtics d'aigua tipus "pelut".

La primera tanda d'entrenaments va ser crucial ja que en aquesta ocasió l'organització no va anular la zona de terra i calia fer una bona volta de seguida i evitar així que la zona asfaltada quedés molt bruta pel fang de les motos. Va ser així i en Joan va marcar el millor registre.

A la segona tanda d'entrenaments la pista presentava més brutícia, i no va poder millorar el seu registre. Va situar-se primer amb la Poleposition del seu crono anterior.

Comença la primera màniga amb la pista mullada en Joan fa una bona sortida mantenint la primera posició i agafa un bon ritme de cursa aconseguint un avantatge notable respecte als seus perseguidors guanyant còmodament.

Els moments previs a la segona màniga van generar dubtes sobre quin pneumàtic escollir ja que la pista estava pràcticament seca però el temps no semblava clar. Finalment es va optar per una combinació de pneumàtic d'aigua davant i llis al darrere. L' estratègia va ser la correcta i en Joan dosificant el ritme va mantenir els seus rivals sempre per darrere seu guanyant també la segona.

En resum, sortim de Vic amb 47 punts d'avantatge en el campionat de Catalunya a falta d'una prova, els resultats conviden a l'optimisme!

Enhorabona i ànims Joan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada