11 de des. 2012

Crònica de la Mitja de Vilafranca


























A la primera mitja de la temporada, intuíem que tocava patir. Ja sabem que en aquesta  distància sempre acabaràs cansat i que trigaràs casi una setmana en recuperar-te; però la mitja de Vilafranca és un autèntic trencacames. Són constants les pujades i baixades, tant a la anada com a la tornada de Guardiola de Fontrubí. Tobogans que et deixen la musculatura trinxada.
El matí ha estat fred i lleugerament ventós, però aquesta sensació només la hem tingut a la sortida, perque un cop començada la cursa, amb una samarreta de màniga llarga en teníem prou. A més de que el temps ens ha acompanyat, cal remarcar (com l’any passat) que l’organització és digna de les millors: avituallaments, regals, controls, entrega de pitrals… fins i tot l’espai destinat a l’entrega de trofeus, entrepans, etc; està situat en una plaça assolellada i protegida del vent i ben ambientada que resulta agradable estar  per comentar les batalletes.
Hem participat vuit integrants de l´Equip CEM, que per tractar-se d’una mitja no està malament. S’han complert els temps que havíem calculat de forma aproximada, però hi ha matisos. Per exemple: el Manuel no ha arribat en el seu millor moment i el seu crono no és aquest, el Jordi segur que ha “pagat” passar-s’ho tant bé a Port Aventura, el Lluc ha “signat” un bon crono a la seva primera mitja (1h34´38) encara que sabem que té molt marge, a en Lluís el veiem cada dia millor (1h34´04) de forma discreta i constant s’acosta al llistó psicològic de l´1h30´, el Paco com sempre: màxim rendiment amb un entrenament just (1h32´28), Javier no deixa de sorprendre’ns: 1h28´24 a la seva estrena a la distància, toma ja!!!! El Joan, donant la talla com sempre: qualitat i estratègia 1h 26´43, i el Julio de moment aguantant l´empemta dels que li trepitgen els talons 1h23´53.
Doncs bé, nois i noies, la propera és a Sitges a on esperem petar aquestes marques.
Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada