28 de gen. 2014

CRÒNICA CURSA DE VILAFRANCA



26 de gener de 2014, quin dia més guapo per córrer!! Assolellat i amb una temperatura més alta del normal, ens han fet gaudir d’un matí esplèndid.

La cursa de Vilafranca es presentava com un 10k ràpid sobre un circuit de 5km; i ha estat així. Lleugeres pujades, que no penalitzen gaire el temps per quilòmetre i baixades suaus que permeten allargar la passa i respirar una mica. Hi havia un gran nivell de corredors/res que van sortir com bales des del primer metre. El recorregut, en tot moment animat i vistós sobretot la zona del casc antic, permetia un ritme molt alt; tant és així que la major part dels corredors varem baixar el ritme a la segona volta.

En quant als participants del CEM, cal destacar la tornada a la competició del Javi Fernández i el Joan Casadesús després d’un període massa llarg d’absència per lesions. El duel entre ells dos i el Fran ha estat de traca i mocador, emocionant fins el final; i en el que un implacable Joan els va robar la cartera a l’últim quilòmetre. Llàstima que no estigui gravat!! Ara bé,el o la protagonista de la jornada,sempre serà qui millori la seva marca personal, perquè per la dedicació i l’esforç que això suposa es mereix un reconeixement especial; acabar, gairebé tothom acaba (per això ens entrenem per a una prova determinada), però superar-se a un mateix, fent un temps mai aconseguit abans, demostra la continuïtat en la seva preparació i la determinació en la competició. La Sílvia s’ha superat a sí mateixa aturant el crono en 54’25. Gran cursa, sí senyor!! El Sergio Olivas, un corredor rocós que sempre sorprèn, li treu el màxim rendiment a un entreno justet. El Pau ha notat la baixada de forma per la sempre” inoportuna lesió” que ha tingut; tot i així, els 40’ és un crono que per ell és història. Reconeixement també, pel Gerard i el Francesc que tot i que no tenen la continuïtat d’entrenament necessària per estar el davant, sempre fan bones curses i saben patir com bons guerrers. El Julio també ha fet bona cursa, i tot indica que la preparació per a la mitja de Barcelona va per bon camí.

Gràcies a la Carme i a la seva amiga pel reportatge fotogràfic; una abraçada.

El proper repte és la mitja de Granollers, objectiu per alguns companys; des d’aquí els desitgem bona sort; però això ja us ho explicarem la setmana vinent.
Som-hi!!!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada