9 de jul. 2014

CRONICA CURSA DE PALLEJA 2014

CURSA DE PALLEJÀ 2014
La veritat és que cada any ens ho pensem molt bé abans de decidir si fem o no la cursa de Pallejà. La raó és la calor i la humitat que ens toca patir en aquesta época. Des de primera hora del matí ja ens imaginàvem les condicions sota les quals fariem la cursa. Un circuit que no presenta moltes complicacions es pot convertir en una prova exigent; i tot bàsicament per la humitat.

Però deixant aquest tema a banda, la resta funciona com un rellotge. Alta participació (750 corredores/corredors), sorteijos, voluntaris, controls, puntualitat, premis, bossa del corredor, curses infantils…

Hem corregut 11 participants del CEM, que està molt bé, donat que en aquestes dates molts de nosaltres hem deixat de competir. Els registres han estat una mica per sobre del que podriem haver fet amb una altre meteorologia però penso que en general no ens podem queixar. Els més destacats el Pau i el Julio que han quedat segon i tercer respectivament de les seves categories i amb registres força bons. Altres destacats dins de l’Equip són la Cinta que després de tant temps lesionada ja ha agafat ritme, el Manu que com gairabé sempre ens sorpren amb bones actuacions i poc descans i per últim el David que ha fet una gran cursa tot i la seva falta d’experiència.

El circuit sembla fácil a priori però té tres punts amb una certa dificultat que t’obliguen a baixar el ritme i ja no surten els números: una rampa abans del tercer i vuitè quilòmetre, una altre abans del quart i novè i la recta d’arribada. Si a això afegim el bon nivel dels participants en general, doncs el resultat no està gens malament.

Menció especial per el Isaac Muñoz (el fill de la Sandra) que també ha tingut premi en les categories dels petits demostrant la seva afició, qualitat i constància.

Volem agraïr la presència dels suporters que han vingut a animar-nos i els reporters que han fet les fotos i sense els quals no tindriem imatges d’aquesta jornada.


Una abraçada. julio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada