20 d’oct. 2014

MITJA DEL CASTELL



MITJA DEL CASTELL 2014

La primera edició de la Mitja del Castell ha estat un èxit. Un èxit en participació (prop de 400 inscrits a la primera és molt), un èxit en l’organització en general; començant per un recorregut fantàstic pel nostre municipi que ha fet les delícies de tots i totes. Molt exigent, variat i amb canvis constants de pendent que ha posat a prova a tots els corredors. També considero un encert el que s’hagi passat pel centre de la vila perquè els participants hagin viscut la cursa plenament, amb més públic i a més tinguin l’oportunitat de conèixer el nostre poble. I per últim, un èxit també, el suport de tantes entitats i persones que han contribuït a que això hagi estat possible. 

Molts voluntaris tant de l’Equip del CEM com del CEM en general hem estat presents per ajudar en major o menor mesura. Des d’aquí, el blog, el facebook, els rètols i el boca-orella han estat importants en aquesta col·laboració. Vull fer una menció especial al Fran perquè de tots els voluntaris del CEM és el que més s’ha implicat. Agraïm la teva predisposició i implicació en aquesta i altres iniciatives.

La participació de l’Equip, com no podia ser d’una altre manera ha estat nombrosa; tot i ser una cursa que no està a l’abast d’alguns de nosaltres. Als menys afortunats hem estat baixa d’última hora per lesions o recuperacions; ens ha sabut molt greu no poder competir però hem aprofitat per animar als companys i donar un cop de mà. Una abraçada forta a la Sandra, Cinta i Mònica que són molt valentes per atrevir-se amb una cursa tant dura. I una felicitació enorme al Joan i el Pau per fer una actuació gairebé perfecte i deixar a l’Equip tant ben situat; 13è i 15è respectivament, entre un grapat de corredors molt bons. Grans, molt grans!!!

Enhorabona a l’organització perquè és difícil trobar una cosa que no hagi funcionat bé, i a sobre en el seu bateig. Tant és així, que l’any vinent, és probable que calgui un altre espai per a la sortida. 

Salut!!!

en breu posarem mes fotos!! 































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada