14 de nov. 2014

BEHOBIA ' 14 - EL REPTE DEL NORD

Un grup de 4 valentes de l'Equip del CEM Papiol:
Cinta Perez
Sandra Caraballo
Monica Lozano
i Iolanda Ceron

Van endinsar-se en l'aventura dels nords de la península, la 30a edició de la cursa de la Behobia a Sant Sebastian, una cursa-festa on l'ambient era lo més important.

Paraules de la pròpia Cinta:
"
El més emocionant de la cursa es l'escalfor que et dona la gent quant t'anima a banda i banda de la cursa durant tots els km de la cursa.  El circuit en si no es especialment meravellos.
Per ser el primer cop que sortiem fora la experiència va ser força satisfàctoria. 
Espero que,  per la propera temporada,  poguem  fer alguna  una altra cursa fora.
"

Dissabte van sortir i van arribar quan ja pràcticament era de nit, la organització les va adreçar a un hotel a 35 km de San Sebastian, una mica lluny però comprensible degut a la gran quantitat de participació.
Diumenge van anar ben d'hora per poder trobar els calaixos de sortida, dorsals, ubicar-se...
i la fi van donar la sortida!!

21 kilometres per la ciutat, cadascuna va anar al seu ritme.
I una anècdota: Mónica va canviar el dorsal a Iolanda Sanchís la qual no va poder anar, la organització va acceptar el canvi, però quina sorpresa! no van canviar el nom del dorsal, i Monica durant tota aquella estona pels animadors/es va ser: Iolanda. I no van acabar aqui les aventures de Mónica jajj, per poder sortir conjuntament amb Ia resta de companyes es va colocar en un altre calaix que no era el que tenia escollit, amb la sorpresa i sense saber que la organització la va descalificar!! Però, a la fi. Lo important es participar i passar una molt bona estona amb les companyes, 
i després unes bones tapes!!! i cap a casa!!




1 comentari: