23 de març 2015

BADALONA RUNNING 2015


La pluja va fer una treva per a que poguéssim gaudir un cop més d’aquesta cursa, una de les millors del calendari. Ho poden confirmar els dotze companys de l’Equip que van prendre part d’un 10k no tan ràpid com puguis semblar. Diverses pujades i lleugers desnivells que trenquen el ritme i acaben per doblegar les teves forces. Això sí, el tram final de baixada i pla, permet acabar apretant i maquillar una mica el crono.
Un gran nivell general, com s’espera en competis d’aquesta categoria; amb un Mullera al capdavant, el corredor català olímpic de 3000 obstacles que va posar el toc de prestigi a la cursa.

En el nostre Equip, una petita batalla entre Pau, Javi i Julio que va finalitzar en aquest ordre, i amb un gran rendiment, estratègia i actitud per part d’un Pau molt fi. Amb poc entrenament ha estat el més fort i a més, amb una MMP de 37’20. El Javi i el Julio en la seva línia ascendent, amb vistes als seus objectius per aquesta temporada. Després d’ells un fort David també amb una MMP de 39’20, demostrant que no només ho fa bé a la muntanya i que si segueix així superarà àmpliament aquest temps. 

A continuació, el Dani, el Lluís i el Paco que comencen a superar les seves molèsties-lesions. Van penalitzar una mica en els temps finals, però és normal si mirem uns dies enrere i tenim en compte les dificultats per les que han passat. Un altre destacat del dia va ser el Joan Bosch, nou membre de l’Equip i que en el seu debut va signar un 46’36 tot i tractar-se d’un “pollito”.

Enhorabona pel resultat i benvingut a la colla!! El Carlos, juntament amb el Pau va ser el gran destacat per la seva MMP tan treballada i per trencar el llistó dels 50’. Amb 49’56 va demostrar determinació i la confirmació de la seva evolució. 

I per acabar, la Noèlia i la Cinta que se’ls hi resisteix la marca dels 50’; saben que una MMP requereix planificació, dedicació i esforç; estan en això, però ningú no ha dit que fos fàcil. Marc Cuxart, no m’oblido de tu però no surts a la classificació i no sé en quins temps t’has mogut.

La veritat és que va ser una bona jornada, en mig d’una organització exemplar.

A per la següent!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada