6 de jul. 2015

NO TANQUEM PER VACANCES

Tot i la calor extrema d’aquests dies, la nostra gent no para. El rendiment físic és clar que no és el mateix en aquestes condicions, que el cansament es multiplica i que les recuperacions són més llargues; però el que també està clar és que no fa por, si més no, per alguns de nosaltres.

Aquest finde la tradicional cursa d’estiu de Pallejà de 10k, ha posat a prova als runners que han volgut córrer vora els 30 graus. Donat que a més temperatura i humitat s’obtenen pitjors temps, els 43’ del Manu i els 52’ de la Cinta tenen molt de mèrit. A més, la Cinta ha finalitzat primera de la seva categoria, enhorabona! També hi han participat en Sergio Olivas (del qual ens hem assabentat gràcies al Facebook), i una de les nostres corredores més noves, la Laura Larraz.

Aquest mateix cap de setmana, un grup de…no sé si dir valents o temeraris, han fet una sortideta pel Pirineu a recòrrer l’itinerari de la Ultra Pirineus. En dos dies han fet més de 80 kilòmetres; durs però inoblidables. L’objectiu era bàsicament gaudir de l’alta muntanya; per això el Fran sobretot (bon coneixedor del circuit), el David, el Joan, en Lluís, el Javi i el Marc, es van organitzar al detall aquesta exigent sortida. L’altre raó era preparar la cursa que el Fran, David i Marc faran el setembre d’una tirada!!

Seguint amb la muntanya, un altre agossarat de l'equip, en Toni Viñas, va anar a competir a la Trail les Fonts del Montseny, amb partida a Viladrau i recorrent més de 30 kilometres amb un recorregut molt exigent i amb força desnivell.

I el Joan López ha guanyat una altre cursa puntuable pel campionat de Catalunya de Supermotard. Malgrat les incidències dels últims mesos en forma de lesions i per tant la manca de ritme necessari per afrontar una prova d’aquest tipus, el Joan ha demostrat un cop més el seu talent com a pilot i la veterania per posar a punt la seva màquina.


Enhorabona a tots!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada